Izjava privatnosti

Službena web stranica: https://e-konzultant.hr

Tko smo, koje osobne podatke prikupljamo i zbog čega

1. Komentari

Kada posjetitelj ostavi komentar, naša web stranica će prikupiti podatke koji su dostavljeni temeljem predloška za komentare, te IP adresu posjetitelja, a pretraživač će provjeriti i onemogućiti spam.

Anonimizirani niz stvoren iz vaše e-pošte (koji se naziva i hash) može se pružiti usluzi Gravatar kako bi provjerio koristite li je. Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna su na https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

2. Mediji

Ako slike prenosite na ovo web mjesto, izbjegavajte prijenos slika s ugrađenim podacima i lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izvući podatke o lokaciji sa slika na web mjestu.

3. Obrasci za kontakt - kontakt forme i upitnici

Obrasci za kontakt, kontakt forme i upitnici služe za prikupljanje samo onih poslovnih i općih informacija i podataka koji su relevantni za pretragu natječaja i/ili javnih poziva, a vezano uz glavnu svrhu ove stranice, a to je podrška pravnim osobama da prikupe informacije o aktualnim natječajima koji odgovaraju potrebama sufinanciranja investicije.

4. Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete se odlučiti za spremanje svojeg imena, adrese e-pošte i web mjesta u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost kako ne biste morali ponovo popunjavati svoje podatke kad ostavite novi komentar. Ovi će kolačići trajati godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i izbora prikaza na zaslonu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići s opcijama zaslona traju godinu dana. "Zapamti me", vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu će biti uklonjeni.

Ako uredite i objavite članak, dodatni će se kolačići spremiti u vaš preglednik. Ovaj kolačić ne uključuje podatke i jednostavno ukazuje na ID posta članka koji ste upravo uredili. Istječe nakon jednog dana.

5. Ugrađeni sadržaj s drugih web mjesta

Članci na ovim web stranicama mogu sadržavati ugrađeni sadržaj. Ugrađeni sadržaj sa drugih web mjesta ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugo web mjesto.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatno praćenje treće strane i nadzirati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržaje ako ste prijavljeni na to web mjesto.

6. Analitika

Korisnici ove web stranice su anonimni. Ne služimo se prikupljanjem podataka o posjetiteljima. Prikupljamo samo numeričke (kvantitativne) pokazatelje o posjećenosti (skupno i prema regionalnom određenju).

7. S kime dijelimo vaše podatke?

Ne dijelimo vaše podatke trećim osobama. Svi podaci koje prikupimo su oni podaci koje nam dostavite, a svrha je da na temelju općih podataka i informacija koje nam dostavite, uzvratimo informacijom o objavljenim natječajima koji su u skladu s razvojem projektnih prijedloga koji se financiraju i/ili sufinanciraju bespovratnim sredstvima.

8. Koliko dugo zadržavamo vaše podatke?

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se na neodređeno vrijeme. To je tako da automatski možemo prepoznati i odobriti sve daljnje komentare umjesto da ih držimo u redu za odobravanje.

Za korisnike koji se registriraju na našem web mjestu, također pohranjujemo osobne podatke koje daju u svom korisničkom profilu. svi korisnici mogu u bilo kojem trenutku vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke (osim što ne mogu promijeniti korisničko ime). Administratori web stranica također mogu vidjeti i urediti te podatke.

9. Koja prava imate nad svojim podacima

Ako na ovom mjestu imate račun ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke osobnih podataka koje posjedujemo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo obavezni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

10. Gdje šaljemo podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatizirane usluge otkrivanja neželjene pošte.

11. Vaši podaci za kontakt

Vaši podaci za kontakt su tajni. Ne objavljuju se javno. Služe samo za poslovne svrhe između e-konzultant i klijenta.